Valmentavat Voimaillat

Syksyn teemana – UUSIUDU USKOMUS KERRALLAAN Valmennusillat oman mielesi voiman valjastamiseen ja ajattelusi selkeyttämiseen.

Yhteistyössä Wellnesscenter Wilhelminan kanssa, Linnankatu 21, Turku Tiistaisin klo18-19.30

Opit johtamaan ajatteluasi, tunteitasi ja toimintaasi. Saat käytännöllisiä ja toimivia työkaluja heti arkeen vietäviksi.

Tuntuuko sinusta siltä, että kaipaat muutosta, mutta et tiedä mitä se voisi olla? Muutos lähtee aina omasta ajattelusta ja kun sitä muuttaa – voi muuttaa kaiken.


Tiesitkö, että ja että kärsimys on pitkälle itse aiheutettua. Ja kun joku on itse aiheutettu, niin sen voi myös itse muuttaa. Ajattelumallit ja uskomukset ovat muokkaamista varten.

LOKAKUUN AIHEET. Toivomuksia otetaan mielellään myös vastaan

  • ti 8.10 Miten tiedostaa itseä rajoittava uskomus ja mitä sille voi tehdä? Miten kannattaa ajatella, jotta mieli ei tarinoineen hallitse sinua?
  • ti 15.10 Ajattelu – sisäinen puhe – kuka puhuu ja onko se totta?
  • ti 22.10 Stressi – mitä jos se onkin itse aiheutettu ja sille voi tehdä jotain? Jippii!
  • ti 29.10 Terveys – voiko siihen oikeasti itse vaikuttaa omalla ajattelullaan ja miten? Entä jos voisit ajatella olevasi terve, mitä se sitten on?

Valmennusillat sisältävät teoriaa, harjoituksia, varmoja oivalluksia, rentoutusta ja työkaluja heti arkeen vietäviksi. Sekä teetä, kaffia ja pikkupurtavaa.

Tuntuuko sinusta siltä, että mielesi vie sinua miten haluaa?

Hallitsetko mieltäsi vai hallitseeko se sinua. Johdatko itse itseäsi vai tuntuuko sinusta siltä, että kuljet autopilotilla ilman ohjaajaa? Uskallatko pysähtyä ja kuunnella itseäsi? Kuka mielessäsi määrää, sinä vai joku muu?

Opit johtamaan ajatteluasi, tunteitasi ja toimintaasi haluamaasi suuntaan.

Valmennusillat sopivat heille, jotka uskaltautuvat kohtaamaan itsensä. Heille, jotka kaipaavat elämänmuutosta ja selkeyttä elämäänsä. Heille, jotka ovat valmiit ottamaan itse vastuun elämästään. Eli itsestään välittäville ihmisille.

Valmentajana toimii Anita Ahonen, jolla on valmennuskokemusta jo vuodesta 2012. Hän on koulutukseltaan NLP Trainer ja Coach, LCF®LifeCoach, luontaishoitaja, työvalmentaja ja oman kokemuksensa kautta tietää mistä puhuu.

Tervetuloa uudistumaan uskomus kerrallaan!

Valmennusillan hinta 30 € (sis. alv 24%) Tutustumistarjous 2 yhden hinnalla!

10 iltaa yhteensä 200 € ja bonuksena EnergiaCoachingsessio (arvo 98 €)! Illat jatkuvat myös kevätpuolella.

5 illan setti 125 € ja bonuksena EnergiaTerapiahoito (arvo 55 €).

Voit maksaa paikan päällä käteisellä, kortilla tai ostaa lipun Aurinkokaupasta etukäteen.

Kysy vapaasti lisää ja aihe-ehdotukset ovat enemmän kuin tervetulleita!

Facebook
LinkedIn
Instagram
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial