Peruutusehdot

Kurssien ja hoitojen peruutusehdot

kurssit ja ryhmätunnit

Kursseille ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittautumalla kurssille, ryhmään tai muuhun koulutukseen osallistuja sitoutuu noudattamaan tässä mainittuja peruutusehtoja. Myös useamman erillisen tapaamisen ryhmät ja workhopit luetaan yhdeksi kurssikokonaisuudeksi, jolle ilmoittautuneet sitoutuvat koko kokonaisuuden ajaksi ellei kurssi-ilmoituksessa muuta mainita. Peruutusehdot ovat nähtävillä jokaisen kurssi-ilmoituksen yhteydessä. Kurssille ja/tai ryhmävalmennukseen ilmoittautuminen voidaan peruuttaa veloituksetta, kunhan peruutus tapahtuu 14 vrk ennen kurssin/ryhmän alkua. Jos peruutus tehdään sen jälkeen, veloitetaan 50 % kurssimaksusta. Huom. Alle viikkoa (7 päivää) ennen kurssin/ryhmän alkua sekä ilman ennakkoilmoitusta kurssilta poisjääneeltä peritään koko kurssimaksu. Estyneen osallistujan tilalle voidaan vaihtaa toinen henkilö. Mikäli osallistuminen ei ole mahdollista vakavissa sairastapauksissa tai muusta painavasta syystä, voidaan neuvotella koulutusmaksun palauttamisesta.

henkilökohtainen valmennus ja hoidot

Peruutukset on tehtävä vähintään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Unohtuneet ja myöhästyneet peruutukset veloitetaan täysihintaisina.

Aurinkomieli Tmi /Anita Ahonen varaa oikeuden kurssien sisällön, aikataulun ja hintojen muuttamiseen. Tarkista ajantasaiset tiedot www-sivuilta tai ilmoittautuessasi.

Facebook
LinkedIn
Instagram
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial