EtäCoaching - Aurinkomieli

EtäCoaching

 -ROHKEASTI ONNELLISEKSI –

EtäCoaching

Hei olen Anita ja tiedän, millaista on olla oman mielensä vanki ja negatiivisten ajatusten vallassa. Se tunne, kun ei onnistu missään, ei riitä mihinkään ja tulevaisuus on pelkkä harmaa verho, oli tuttuakin tutumpi. Ikään kuin mukavuusalue.

Onneksi heräsin huomaamaan, että näin ei tarvitse olla ja että kärsimys on pitkälle itse aiheutettua. Ja kun joku on itse aiheutettu, niin sen voi myös itse muuttaa. Ajattelumallit ja uskomukset ovat muokkaamista varten.

Henkilökohtainen valmennus (coaching) on niille, jotka uskaltautuvat kohtaamaan itsensä. Niille, jotka kaipaavat elämänmuutosta ja selkeyttä elämäänsä. Niille, jotka ovat valmiit ottamaan itse vastuun elämästään. Ja haluavat parantua.

Mentaalivalmennus puhelimen tai netin kautta on tehokasta ja toimivaa ilman fyysistä läsnäoloa. Sovimme ajan, jolloin soitat tai jos mieluummin haluat netin kautta, kutsun sinut Zoom -tapaamiseen sovittuna aikana.

Saat lyhyen etukäteiskyselyn  sähköpostiisi ja toivon, että ehdit vastata siihen paria päivää ennen varsinaista valmennustuntiamme.

Yhden valmennuskerran kesto on noin tunnin. Jotta pysyvämpi muutos mahdollistuu, suositellaan useampaa valmennuskertaa

Valmennussetti sisältää maksuttoman konsultaatiopuhelun, jossa kuulet lisää valmennuksesta. Valmentajan tuen ja tsemppauksen koko setin ajan, sekä tarkistuspuhelun jälkikäteen

Perushinta 69 €/kerta, 240 €/4 krt. (hinnat sis. alv 24%)

Lisäpalveluna voit myös ottaa etäenergiahoitoja. Energiatyöskentely puhdistaa haitallisia solumuistoja ja tunnelukkoja kehosta sekä vahvistaa ihmisen koko energiajärjestelmää. Kun stressin ja huolten täyttämä raskas energia poistuu kehosta ja mielestä, niin olo kevenee, tasapainottuu ja selkeytyy. Sinuun virtaa parantavaa energiaa, joka voi tehdä ihmeitä.

Sinä olet energiaa

Energialähetys toimii hyvin ilman fyysistä kontaktiakin, koska energia liikkuu ja muuttuu tietoisuuden eli ajatusten välityksellä. Sovittuna aikana lepäät ja rentoudut, sekä keskität mielesi hoidettavaan asiaan tai kohtaan.

Etäenergiahoito eli ns. kaukohoito kestää puolisen tuntia. Hinta on 30 €/kerta

Ja EtäCoachingin yhteydessä vain 15 € kerta. Sovimme erikseen ajan, jolloin otat hoidon vastaan.

Kysy vapaasti lisää ja suunnitellaan juuri Sinulle sopiva setti.

Anita 050 593 2197, [email protected]

Kerro minulle mikä on se asia / vaiva / ongelma, johon kaipaat muutosta. Ja kerro, mitä haluat sen sijaan. Vastaan sinulle mahdollisimman pian ja kerron miten voisin sinua auttaa.

Facebook
LinkedIn
Instagram
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial