Tehoa vuorovaikutukseen


Triangles Peilikortti – valmennus

Ihmis- ja itsetuntemukseen Triangles Peilikorteilla

Tapamme ja tottumuksemme ovat erilaisia. Mutta mistä ne syntyvät? Mistä ne ovat seurausta? Miksi niitä on niin vaikea muuttaa? Miten voisimme ymmärtää toista ihmistä paremmin?

Työyhteisöissä sujuva vuorovaikutus on viihtyvyyden ja tuloksen kannalta ensiarvoisen tärkeää. Mutta miten oppia huomaamaan ja hyväksymään toisen erilaisuus ja samalla tulla paremmin sinuiksi itsensä kanssa?

Peilikortit avaavat ihmisen käyttäytymistä helposti, käytännönläheisesti ja yksinkertaisesti. Kortit auttavat sinua ymmärtämään, miksi ihmiset käyttäytyvät niin kuin käyttäytyvät.  Miksi joku jättää tavaransa sikin sokin kun taas toinen  järjestää kaiken aina ja kaikkialla. Miksi joku tekee 7 asiaa yhtä aikaa ja toinen yhden asian alusta loppuun keskeyttämättä? Miksi minä olen tällainen kuin olen?

Kortit pohjautuvat NLP:hen ja miellejärjestelmiin. Löydät korteista itsesi lisäksi perheesi, ystäväsi, esimiehesi, työkaverisi ja asiakkaasi. Yhtäkkiä ymmärrät paremmin sekä heitä että itseäsi. Asiakaspalvelusta tulee toimivaa ja tehokasta, kun asiakas kohdataan hänen maailmassaan. Elämäsi monet mutkat saavat selityksensä. Opit tunnistamaan vahvuutesi ja kehitysalueesi. Sessio on mielenkiintoinen tutkimusmatka ihmisen käyttäytymisen syihin ja selityksiin.

Valmennuksen kesto 2 – 3 tuntia riippuen ryhmän koosta.
Hinta sopimuksen mukaan.

Kysy vapaasti lisää.

Anita 050 593 2197, [email protected]

    – ROHKEASTI ONNELLISEKSI – 

    Facebook
    LinkedIn
    Instagram
    Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial