Etäenergia/kaukohoito

UUDET SELKEÄT JA INFORMATIIVISET NETTISIVUT OVAT PIAN AUKI!

Aurinkokaupasta kupongilla kristalli saat 20 % alennusta kaikista palveluista 15.11 saakka. Ajanvaraus tehtävä 30.11 mennessä.

Tunnetko itsesi stressaantuneeksi ja ylikuormittuneeksi? Pätkiikö muistisi välillä ja onko keskittymisesi toisinaan vaikeaa? Ärsyynnytkö helposti? Unihäiriöitä? Väsymystä? Päänsärkyä? Tai onko keho jo luovuttanut ja joku autoimmuunisairaus on vallannut sen?

Energiatyöskentely puhdistaa haitallisia solumuistoja ja tunnelukkoja kehosta sekä vahvistaa ihmisen koko energiajärjestelmää. Kun stressin ja huolten täyttämä raskas energia poistuu kehosta ja mielestä, niin olo kevenee, tasapainottuu ja selkeytyy. Sinuun virtaa parantavaa energiaa, joka voi tehdä ihmeitä.

Energiasi virratessa vapaammin kehosi itseparannusmekanismit aktivoituvat ja saat helpotusta fyysisiinkin vaivoihin. Varsinkin väsymys ja stressaantunut olo sekä epämääräiset oireet, johon ei tunnu löytyvän selitystä tai apua helpottuvat usein energiahoidoilla.

Kokeilin avoimin mielin Anitan energiahoitoa etänä. Asetuin 
sovittuna kellon aikana vain lepäämään makuulle huovan alle tietämättä
sen koommin mitä odottaa. Oli vaikuttavaa, miten hetken päästä hoito 
alkoi tuntua kehossa lämpönä ja virtana vaihdellen ja siirtyen hitaasti 
eri alueilla ja jäsenissä.
Tunsin hoidon hyvin miellyttävänä ja rauhoittavana, hoitotuokion jälkeen oloni oli raukea ja rento, mieli virkistynyt. Oman kokemukseni perusteella voin suositella lämpimästi!
Marjis

Energialähetys toimii hyvin ilman fyysistä kontaktiakin, koska energia liikkuu ja muuttuu tietoisuuden eli ajatusten välityksellä. Sovittuna aikana lepäät ja rentoudut sekä keskität mielesi hoidettavaan asiaan tai kohtaan.

Etäenergiapuhdistus ja uudelleen energisointi ihmisille ja tiloille kestää noin puoli tuntia. Hinta on 35 € kerta ja 3 kerran setti 90 € (sis.alv. 24%).

Energialla voi puhdistaa myös asuntoja ja muita tiloja. Joskus tilaan jää sitä aiemmin käyttäneiden ihmisten ja tapahtumien negatiivisia energiajälkiä, jotka voivat vaikuttaa haitallisesti uusien asukkaiden tai muiden tilaa käyttävien olemiseen.

Tilan puhdistamiseen tarvitaan osoite ja mielellään myös kuva paikasta ainakin ulkoapäin.

Kun muutin perheeni kanssa nykyiseen kotiin, pyysin Anitaa tekemään energianpuhdistuksen kodillemme. Energianpuhdistuksen jälkeen koti tuntui kuin uudelta. Siellä oli helpompi rentoutua ja nukkua. Työhuoneestakin tuli energisempi ja luovempi.

– Jaana Hautala, kouluttaja & yrittäjä

Ota rohkeasti yhteyttä!

Anita 050 593 2197, [email protected] 

Suunnittelu ja kysyminen ei velvoita sinua vielä mihinkään, eikä maksa mitään. Kerro lomakkeella mihin asiaan kohteeseen kaipaat apua ja millaista. Vastaan mahdollisimman pian ja voimme sopia miten edetään. Kuten kuinka maksu tulee hoidetuksi ja ennen kaikkea – milloin haluat ottaa hoidon vastaan. 

Ja jälkeenpäin saat kuulla mitä tapahtui. 

    – ROHKEASTI ONNELLISEKSI – 

    Facebook
    LinkedIn
    Instagram
    Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial