Antiskeptikko

ROHKEASTI ONNELLISEKSI!

Mitä tapahtuu kun skeptikko etsintöjen jälkeen löytää ja astuu omalle polulleen. Ja sieltä paljastuukin jotain ei niin tavanomaista vaan jotain erilaista. Skeptikko saa kuulla omaavansa jotain erityisiä, erikoisia kykyjä. No, tämä skeptikko ainakin epäilee, epäilee ja vahvasti.Polku johdatti NLP:n valloittavaan maailmaan, toi tietoisuuteen oman vastuun itsestä ja yhteydestä luontoon ja maailmankaikkeuteen. Silmät ja mieli avautuivat näkemään, kuulemaan ja tuntemaan sen voiman, mikä yhdistää kaiken ja pitää kaiken koossa. Skeptikko tajusi ettei hän lopukaan ihoonsa ja mistä yhteydessä on kysymys. Skeptikko tutustui rakkauden voimaan.

Se erikoisuus kulki skeptikon elämässä mukana ikään kuin salaa ja varovasti. Skeptikko alkoi epäillä, että oliko se kuitenkaan niin erikoista? Joku osaa säveltää sykähdyttävästi, toinen taituroida sanoilla, jollain on taiteilun lahja.  Skeptikon erityiskyky ja lahja on välittää universaalia energiaa. Kaikilla meillä on tämä kyky, kuten kyky piirtääkin, skeptikolla se kuitenkin osoittautui erityisen voimakkaaksi.

Kuten arvaatkin, minä olin tuo skeptikko. ”Entisessä elämässä” minussa virtasi lähinnä valurautaenergia ja ymmärrys rajoittui omaan likaiseen napaan sekä pieneen piiriin sen ympärillä. Työskentelin työpajaohjaajana alalla, joka on tyypillisesti hyvin miehinen. Muun ajan täytti kodinhoito, lapset ja oman uhriuden vaaliminen masennuksineen. Suomeksi sanottuna; en osannut ottaa vastuuta omasta hyvinvoinnistani. Luulin, että onnellisuuteni lähde on jossain ulkopuolellani. Onneksi lopulta havahduin ja oivaltamisen kautta alkoi matka eheyteen ja tasapainoon.

Uusi energia

Nyt olen tullut rohkeasti omaksi itseksi ja tuon tähän maailmaan sen ainutlaatuinen energian, joka virtaa kauttani ja tekee minusta minut. Tämä ainutlaatuinen virta tekee jokaisesta sen mitä hän parhaimmillaan voi olla. Rohkeasti etsimällä, löytämällä ja tunnustamalla ja käyttöönottamalla se valaisee Sinut ja ympärilläsi olijat. Minulle kävi juuri näin. Kauan kaipaamani selkeys tuli elämääni ja sen tuomiin mahdollisuuksiin. Nyt rohkenen julkistaa ja tunnustaa erityiskykyni, lahjani, sen persoonallisen, poikkeuksellisen, omintakeisen, merkillisen, ihmeellisen, omaleimainen ja yksilöllisen. Joka poikkeaa tavanomaisesta, yleisesti tunnetusta ja on kenties vähän tuntematon.

Olen ylpeä kyvystäni välittää tehokkaasti universaalia energiaa. Voin vapauttaa elinvoiman tukkeumia mielikehojärjestelmästä. Pystyn siivoamaan ihmisen energiakentästä vanhat ja tarpeettomat mallit pois sekä uudistamaan ja tasapainottamaan elinvoiman virtausta. Kauttani saattaa välittyä myös korjaavaa informaatiota sisältävää energiaa, joka laittaa kehon omat parannusmekanismit töihin. Korjausoperaatio toimii myös etänä. Skeptikon mielestä aika kummallista, yhtä kummallista kuin se, että mistä porkkana tietää kasvaa porkkanaksi, eikä kurpitsaksi.

Skeptikko joutui kääntämään takkinsa ja veneensä toivoen voivansa esimerkillään innostaa myös muita rohkeasti omaksi itseksi. Maailma muuttuu koko ajan ja sanotaan, että elämme uutta aikaa jossa ennakkoluulottomat edelläkävijät rohkeasti astuvat ajan virtaan.

Oletko sinä yksi heistä?

Tutustu palveluihini ja kysy vapaasti lisää, vastaan mielelläni

https://www.aurinkomieli.fi/palvelut/

Anita 050 593 2197, [email protected]

Facebook
LinkedIn
Instagram
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial