Energiaterapia - Aurinkomieli

Energiaterapia

– ROHKEASTI ONNELLISEKSI –

Vapaa virtaus

Kvanttifysiikan maailmannäkemys, jonka mukaisesti kaikki olemassa oleva on yhdistetty yhteisen energiakentän eli tietoisuuden kautta, on pohjana myös energiaterapialle. 

Mistä me ja maailma koostumme? Atomeista

”Atomi jaetaan ytimeen joka koostuu protoneista ja neutroneista, ja ytimen ulkopuolella olevaan protoneihin nähden samaan määrään elektroneja. Ytimen ja elektroniverhon välinen etäisyys joudutaan kuvaamaan hyvin yksinkertaisesti, sillä jos atomin ydin olisi marmorikuulan kokoinen, elektroni sijaitsisi 50 metrin päässä.”

– Wikipedia

Ja mitä on tuo tyhjä tila? Se on energiaa, tietoisuutta, joka ohjaa kaikkea universumissa.  

Hoitajana olen astia, joka toimii kanavana universaalille energialle, jota kutsutaan myös rakkaudeksi ja valoksi. Energiaterapia auttaa ihmistä purkamaan negatiivisia sekä haittaavia tunnelukkoja ja ajatusohjelmointeja. Hoito on yhdistelmä intuitiivista energiahoitoa ja muutosvalmennusta.

Alkukeskustelun jälkeen seuraa hoitopöydällä rentoutus, joka vaivuttaa sinut meditatiiviseen tilaan. Tilaan, jossa alitajuntasi ja korkeampi minäsi toimivat apunasi. Pääset syvemmälle itseesi. Negatiivisten tunteiden aiheuttamat energiarajoitukset purkautuvat jolloin kehon ja mielen tasapaino palautuu.

Energiasi virratessa vapaammin kehosi itseparannusmekanismit aktivoituvat ja saat helpotusta fyysisiinkin vaivoihin. Varsinkin väsymys ja stressaantunut olo sekä epämääräiset oireet, johon ei tunnu löytyvän selitystä tai apua helpottuvat usein energiahoidoilla.

Sopii kaikenikäisille.

ENERGIATERAPIA

on kokonaisvaltainen sekä tasapainottava mielen ja kehon hoito. Energiakentän ja – keskusten puhdistus kuten myös universaalin valo- ja rakkausenergian kanavointi vapauttaa sinut vanhoista ohjelmoinneista, jotka voivat olla alkusyynä fyysisiin vaivoihin, tunneongelmiin ja rajoittaviin ajatusohjelmointeihin. Hoidon aikana makaat mukavasti hoitoalustalla. Voit rentoutua ja hellittää, avautua kuuntelemaan omaa sisäistä viisauttasi. Autan sinua eheytymään ja päästämään irti elinvoimaasi rajoittavista asioista. Pääset oman voimasi lähteille ja lähemmäksi sydämesi viisautta, iloa sekä rakkautta.

Jokainen ansaitsee tulla nähdyksi, kuulluksi ja ymmärretyksi omana itsenään. Näin myös jokainen energiakohtaaminen on omanlaisensa ja muotoutuu tilanteen sekä tarpeen mukaan.

Asiakkaan kokemus:

” Energiahoito alkaa irrottautumisella päivän kiireestä. Asettaudun hyvään asentoon ja päästän irti päässäni pyörivistä asioista. Alkuun tunnen käsissäni  kihelmöintiä ja lämpöä, rinnassakin ailahtelee tuntemuksia. Vatsassakin tuntuu outoja tuntemuksia. Hetken päästä käteni tuntuvat viileiltä ja höyhenenkevyiltä. Ajatukset kaikkoavat jonnekin kauas, ja vajoan yhä syvemmälle rentoutuneeseen olotilaan. Sitten lämpiävät jalat, ja muuttuvat painottomiksi. Olen täysin rentoutunut mutta en kuitenkaan unessa, vaan aivan unen rajamailla. Tiedostan kuitenkin ympäristön jollakin tasolla. Rentoutuminen on niin kokonaisvaltaista, että helposti nukahtavalla varmasti nukahtaminenkaan ei ole kaukana. Hoidon lopulla tunnen vahvasti, miten minusta on siivottu huonot energiat pois, ja uutta pehmeää energiaa kuin kirkasta valoa on ladattu minuun.

Palatessani takaisin tietoisuuteen koen oloni täysin rentoutuneeksi ja samalla kuitenkin virkeäksi. Tilasta on helppo ”herätä” ja palata arkeen. Olo on kuin uudestisyntyneellä; äärettömän kevyt ja hyvä. Ikään kuin kaikki painolastit olisi jäänyt hoitopöydälle. Suosittelen lämpimästi! ”    Sari, toimihenkilö

Facebook
LinkedIn
Instagram
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial