EnergiaCoaching, etänä tai ”lähinä”

UUDET SELKEÄT JA INFORMATIIVISET NETTISIVUT OVAT PIAN AUKI!

Aurinkokaupasta kupongilla kristalli saat 20 % alennusta kaikista palveluista 15.11 saakka. Ajanvaraus tehtävä viimeistään 30.11.

Hei olen Anita ja tiedän, millaista on olla oman mielensä vanki ja negatiivisten ajatusten vallassa. Se tunne, kun ei onnistu missään, ei riitä mihinkään ja tulevaisuus on pelkkä harmaa verho, oli tuttuakin tutumpi. Ikään kuin mukavuusalue.

Ja keho oireilee, juilii, kolottaa, särkee… uni takkuaa… hermo pinnassa… itsesabotaasi vaihtelee ylensyönnin ja tissuttelun välimaastossa…

Onneksi heräsin huomaamaan, että näin ei tarvitse olla ja ettei kärsimys ole pakollista. Tämän tiedostaminen ja vastuun ottaminen olivat alku muutokselle. Ajattelumallit ja uskomukset ovat muokkaamista varten.

EnergiaCoaching on niille, jotka uskaltautuvat kohtaamaan itsensä. Niille, jotka kaipaavat elämänmuutosta ja selkeyttä elämäänsä. Niille, jotka ovat valmiit ottamaan itse vastuun elämästään. Ja haluavat parantua.

Meillä kaikilla on valtava potentiaali, joka vain odottaa vapauttamistaan. Kun olet valmis muutokseen ja uskot sen mahdollisuuteen, niin tämä on juuri Sinulle. Sinulle, joka tahdot vapauttaa ilon ja rakkauden sisältäsi.

Oletko vatvoja?

Menneisyyden tapahtumien ja asioiden turha vatvominen on monelle tuttuakin tutumpaa puuhaa. Mieli kertoo vanhaa tarinaa ja annamme sen vain jatkaa. Olo on onneton päivästä toiseen ja sama jatkuu ilman eri tilausta. Aivot toimivat mielellään mahdollisimman vähällä energialla ja toistavat samaa uudelleen ja uudelleen. Ja keho on jatkuvasti marinoitunut stressihormoneilla, jotka rappeuttavat sitä terveyden kustannuksella.

Elin kuin olisin liikenneympyrässä osaamatta ulos

Pelastukseni oli omaan mieleen tutustuminen, ajattelumallien ja uskomusten muuttaminen. Kaiken perustana kuitenkin oli se, että opin arvostamaan, rakastamaan ja hyväksymään itseni sellaisena kuin olen. Otin vastuun itselleni ja sallin universumin auttaa minua.

Surkeudessa rypeminen ja siitä puhuminen oli niin tuttua ja turvallista. Olin niin tottunut siihen, että eniten potuttaa kaikki. Parempi tuttu helvetti kuin tuntematon taivas.

Onneksi oivalsin, että voin itse vaikuttaa hyvinvointiini, terveyteeni ja onnellisuuteeni?

EnergiaCoaching auttaa sinua oivaltamaan elämääsi kirkastavat valinnat ja ratkaisut. Saat myös tukea ja sparrausta niiden toteuttamiseen. Valmennuksen avulla, omilla oivalluksillasi pääset konkreettisiin tavoitteisiin, löydät itsestäsi uusia voimavaroja ja näkökulmia asioihin. Toteutat myös unelmasi ja alat elää itsesi näköistä elämää. Kaikki vastaukset löytyvät sinusta itsestäsi, valmentajana autan sinua oivaltamaan ne.

Supertehokkaaksi mielenvalmennus muuttuu, kun haitat poistuvat myös energiakentästäsi. Energiatyöskentely puhdistaa haitallisia solumuistoja ja tunnelukkoja kehosta. Se vahvistaa ihmisen koko energiajärjestelmää  Kun stressin ja huolten täyttämä raskas energia poistuu kehosta ja mielestä, niin olo kevenee, tasapainottuu ja selkeytyy. 

Valmennusten jälkeen olet sinut enemmän sinut itsesi kanssa ja olet oivaltanut oman onnellisuutesi lähteet.

Saat sanoa entiselle itsellesi hyvästi ja alkaa elää valitsemaasi elämää terveempänä ja onnellisempana.

Oman muutoksen läpikäyneenä olen varma, että sinäkin pysyt siihen. Takaan, että onnistut, kun vain haluat ja olen kanssasi auttamassa sinut turvallisesti muutokseen.

Miten huollat mieltäsi?

Voi olla, että pidämme parempaa huolta autostamme kuin mielestämme tai kehostamme. Viemme auton määräaikaishuoltoihin ja katsastamme aika ajoin. Milloin viimeksi katsastit omat uskomuksesi? Tietokoneeseenkin päivitetään säännöllisesti uuden ohjelmat. Tiedätkö, ovatko mielesi ohjelmoinnit vielä ajan tasalla ja vastaavat nykyistä elämääsi? Haluatko purkaa menneisyyden tunnelukot kehostasi?

EnergiaCoaching käynnistää kehosi omat parantavat mekanismit ja tietoisella mielenhallinnalla edistät parantumisprosessia. Salli itsesi johdattaa Sinut kohti selkeyttä, terveyttä ja mielenrauhaa.

Mentaalivalmennus ja EnergiaTerapia toimivat hyvin myös erikseen, mutta yhdistelmävaikutus on supertehokas. Energia liikkuu ja muovautuu tietoisuuden kentässä – välittämiseen ei tarvita välttämättä lähikontaktia

 • Valmennuskerroilla sparraamme mieltäsi vahvistamaan haluttua muutosta. Oivalluttavat harjoitukset ja lempeä mielen”ravistelu” saavat ajatusmaailmasi tukemaan tavoitettasi.
 • Samalla puhdistuu energioistasi Sinua rajoittavia tunnelukkoja ja muita tukoksia
 • Voimme myös aloittaa voimiesi palautttamisen lempeästi ensin energisoimalla Sinut.
 • Valmennuskertojen välinen ”mielitreeni” on tärkeää muutoksen pysyvyyden kannalta
 • Tuen, sparraan ja kannustan valmennusten välillä – olet huolehdittu

Valmennuskerta n. 75 min. 98 €, 4 kertaa 360 € (sis. alv 24%) Zoomin kautta, puhelimitse tai paikan päällä. Annan selkeät ohjeet kuinka pääset mukaan.

Tarvitset avoimen mielen, uskon siihen, että voit parantua ja haluat parantua!

”Ongelmani oli kieroutunut suhde omaan kehoon. Taustalla vuosien syömishäiriö. Myös vaikea äitisuhde varjosti elämää. Valmennuksen edetessä kuitenkin asiat helpottuivat huomattavasti. Iso muutos alkuperäiseen.

Aivotreenillä on ollut aivan mieletön vaikutus. Myös rauhoittumismantra on ollut jatkuvasti käytössä. Ja huomasin jopa, etten aina tarvitse sitä haastavassakaan tilanteessa, mieletöntä!

Olen pysynyt balanssissa paremmin ja jos ajatukset meinaa lähteä väärään suuntaan, pystyn kääntämään ne toiseen. Valmennus oli mahtava kokemus ja se että, Anitalla on osaamista niin monella eri tasolla, on ihan huippua, kiitos.” – Tanja 38v.

EnergiaCoaching on jotain uutta ja erilaista. Se sopii edistyksellisille ja ennakkoluulottomille edelläkävijöille.

Anita 050 593 2197, [email protected] Tervetuloa

Voit varata noin vartin kestävän kartoituspuhelun. Laita numerosi, niin soitan sinulle. Se ei velvoita sinua vielä mihinkään. Tai voit kirjoittaa tähän mikä on se asia / vaiva / ongelma, johon kaipaat muutosta. Ja kerro, mitä haluat sen sijaan. Vastaan sinulle mahdollisimman pian ja kerron miten voisin sinua auttaa.

  Kun personal trainerit tulivat Suomeen, niitä ei otettu vakavasti ja palvelut miellettiin ”elitististisiksi”. Nyt ala on yleistynyt ja liikuntaan kannustavaa ja ruokavaliota korjaavaa henkilökohtaista valmennusta käytetään hyvin yleisesti Suomessakin. Joko olisimme valmiita henkilökohtaiseen mielen valmennukseen, coachaukseen? Pysyvä muutos tarvitsee aina myös ajattelun muutoksen, muuten helposti palaamme vanhoihin, tuttuihin ajattelumalleihin ja sitä kautta myös entisenlaiseen toimintaan. 

  Sinä pystyt siihen!

  Nyt ei energisoivaan mentaalivalmennukseen osallistuminen ole rahasta kiinni. Se on kiinni uskalluksesta, rohkeudesta, muutostarpeesta, vastuunotosta ja halusta voida hyvin ja olla onnellinen. Haluatko sinä? 

  Sinä pystyt siihen – minäkin pystyin!

  Facebook
  LinkedIn
  Instagram
  Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial