EnergiaCoaching - Aurinkomieli

EnergiaCoaching

Hei olen Anita ja tiedän, millaista on olla oman mielensä vanki ja negatiivisten ajatusten vallassa. Se tunne, kun ei onnistu missään, ei riitä mihinkään ja tulevaisuus on pelkkä harmaa verho, oli tuttuakin tutumpi. Ikään kuin mukavuusalue.

Ja keho oireilee, juilii, kolottaa, särkee… uni takkuaa… hermo pinnassa… itsesabotaasi vaihtelee ylensyönnin ja tissuttelun välimaastossa…

Onneksi heräsin huomaamaan, että näin ei tarvitse olla ja että kärsimys on pitkälle itse aiheutettua. Ja kun joku on itse aiheutettu, niin sen voi myös itse muuttaa. Ajattelumallit ja uskomukset ovat muokkaamista varten.

EnergiaCoaching on niille, jotka uskaltautuvat kohtaamaan itsensä. Niille, jotka kaipaavat elämänmuutosta ja selkeyttä elämäänsä. Niille, jotka ovat valmiit ottamaan itse vastuun elämästään. Ja haluavat parantua.

Meillä kaikilla on valtava potentiaali, joka vain odottaa vapauttamistaan. Kun olet valmis muutokseen ja uskot sen mahdollisuuteen, niin tämä on juuri Sinulle.

Oletko vatvoja?

Menneisyyden tapahtumien ja asioiden turha vatvominen on monelle tuttuakin tutumpaa puuhaa. Mieli kertoo vanhaa tarinaa ja annamme sen vain jatkaa. Olo on onneton päivästä toiseen ja sama jatkuu ilman eri tilausta. Aivot toimivat mielellään mahdollisimman vähällä energialla ja toistavat samaa uudelleen ja uudelleen. Ja keho on jatkuvasti marinoitunut stressihormoneilla, jotka rapauttavat sitä terveyden kustannuksella.

Kuin liikenneympyrässä osaamatta ulos

Ennen olin masentunut ja koin olevani olosuhteiden vankina. Odotin jotain pelastavaa ihmettä ulkopuolelta. Arjen velvollisuudet hoituivat rutiinilla, mutta ajatukseni kiersivät samaa kuluttavaa kehää. Kehää, jossa tyytymättömyys ja onnettomuus vuorottelivat. En itsekään tajunnut muutoksen mahdollisuutta. Ajattelin, että olosuhteet huomioon ottaen, näin pitikin tuntea. En ymmärtänyt, että onni ja onnellisuus olisivat myös minun ulottuvillani ja elämäni tarkoitus.

Kyllästymisaste nousi ja aloin hakea muutosta.  ”Nyt riittää, haluan tuntea oloni hyväksi ja tasapainoiseksi. Haluan hallita mieleni ja tunteeni.”

Ulkoiset keinot

Kokeilin kaikenlaisia ulkoisia keinoja, jotta olisin tuntenut itseni onnellisemmaksi. Kokeilin paastota, lopetin tupakanpolton, aloitin iltaopiskelun. Ei ne auttaneet, kuin hetkeksi.

Edes 500 km välimatka ja kokonaan uudet kuviot elämässä tuoneet mielenrauhaa.

Pelastukseni oli omaan mieleen tutustuminen, ajattelumallien ja uskomusten muuttaminen. Kaiken perustana kuitenkin oli se, että opin arvostamaan, rakastamaan ja hyväksymään itseni sellaisena kuin olen. Otin vastuun itselleni ja sallin universumin auttaa minua.

Surkeudessa rypeminen ja siitä puhuminen oli niin tuttua ja turvallista. Olin niin tottunut siihen, että eniten potuttaa kaikki. Parempi tuttu helvetti kuin tuntematon taivas.

Voisinko muka itse vaikuttaa hyvinvointiini, terveyteeni ja onnellisuuteeni?

EnergiaCoaching auttaa sinua oivaltamaan elämääsi kirkastavat valinnat ja ratkaisut. Saat myös tukea ja sparrausta niiden toteuttamiseen. Valmennuksen avulla, omilla oivalluksillasi pääset konkreettisiin tavoitteisiin, löydät itsestäsi uusia voimavaroja ja näkökulmia asioihin. Toteutat myös unelmasi ja alat elää itsesi näköistä elämää. Kaikki vastaukset löytyvät sinusta itsestäsi, valmentajana autan sinua oivaltamaan ne.

Supertehokkaaksi mielenvalmennus muuttuu, kun haitat poistuvat myös energiakentästäsi. Energiatyöskentely puhdistaa haitallisia solumuistoja ja tunnelukkoja kehosta. Se vahvistaa ihmisen koko energiajärjestelmää  Kun stressin ja huolten täyttämä raskas energia poistuu kehosta ja mielestä, niin olo kevenee, tasapainottuu ja selkeytyy. 

Valmennusten jälkeen olet sinut enemmän sinut itsesi kanssa ja olet oivaltanut oman onnellisuutesi lähteet.

Saat sanoa entiselle itsellesi hyvästi ja alkaa elää valitsemaasi elämää terveempänä ja onnellisempana

Oman muutoksen läpikäyneenä olen varma, että sinäkin pysyt siihen. Uhrius on valinta – ei äidinmaidossa tai ilmasta imetty ominaisuus. Takaan, että onnistut, kun vain haluat ja olen kanssasi auttamassa sinut turvallisesti muutokseen.

Miten huollat mieltäsi?

Voi olla, että pidämme parempaa huolta autostamme kuin mielestämme tai kehostamme. Viemme auton määräaikaishuoltoihin ja katsastamme aika ajoin. Milloin viimeksi katsastit omat uskomuksesi? Tietokoneeseenkin päivitetään säännöllisesti uuden ohjelmat. Tiedätkö, ovatko mielesi ohjelmoinnit vielä ajan tasalla ja vastaavat nykyistä elämääsi? Haluatko purkaa menneisyyden tunnelukot kehostasi?

EnergiaCoaching käynnistää kehosi omat parantavat mekanismit ja tietoisella mielenhallinnalla edistät parantumisprosessia. Salli itsesi johdattaa Sinut kohti selkeyttä, terveyttä ja mielenrauhaa.

Mentaalivalmennus ja EnergiaTerapia toimivat hyvin myös erikseen, mutta yhdistelmävaikutus on supertehokas.

  • Valmennuskerroilla sparraamme aluksi mieltä
  • sitten kevyttä pään- ja hartiaseudun hierontaa
  • Chi kung päähoito ja
  • lopuksi energiakenttäsi tasapainotus ja parantavan energian välittäminen syvärentoutuksessa
  • Voimme myös aloittaa voimiesi palautttamisen lempeästi ensin energisoimalla Sinut.
  • Valmennuskertojen välinen ”mielitreeni” on tärkeää muutoksen pysyvyyden kannalta
  • Tuen, sparraan ja kannustan valmennusten välillä – olet huolehdittu

Valmennuskerta n. 90 min. 98 €, 4 kertaa 360 € (sis. alv 24%) 

Tyytyväisyystakuu: jos et ole vakuuttunut tulevasta hyödystä ensimmäisen valmennuskerran jälkeen – saat rahasi takaisin!

Tarvitset avoimen mielen, uskon siihen, että voit parantua ja haluat parantua!

”Ongelmani oli kieroutunut suhde omaan kehoon. Taustalla vuosien syömishäiriö. Myös vaikea äitisuhde varjosti elämää. Valmennuksen edetessä kuitenkin asiat helpottuivat huomattavasti. Iso muutos alkuperäiseen.

Aivotreenillä on ollut aivan mieletön vaikutus. Myös rauhoittumismantra on ollut jatkuvasti käytössä. Ja huomasin jopa, etten aina tarvitse sitä haastavassakaan tilanteessa, mieletöntä!

Olen pysynyt balanssissa paremmin ja jos ajatukset meinaa lähteä väärään suuntaan, pystyn kääntämään ne toiseen. Valmennus oli mahtava kokemus ja se että, Anitalla on osaamista niin monella eri tasolla, on ihan huippua, kiitos.” – Tanja 38v.

Saat lyhyen etukäteiskyselyn  sähköpostiisi ja toivon, että ehdit vastata siihen paria päivää ennen varsinaista valmennuskertaamme. Näin pääsemme nopeammin itse asiaan.

EnergiaCoaching on jotain uutta ja erilaista. Se sopii edistyksellisille ja ennakkoluulottomille edelläkävijöille.

Vastaan kernaasti mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. 

Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan Sinulle parhaiten sopiva setti. (onko se EnergiaCoaching tai riittääkö EnergiaTerapia). Suunnittelu ja kysyminen ei velvoita sinua vielä mihinkään, eikä maksa mitään.

Anita 050 593 2197, [email protected] Tervetuloa

Kerro minulle mikä on se asia / vaiva / ongelma, johon kaipaat muutosta. Ja kerro, mitä haluat sen sijaan. Vastaan sinulle mahdollisimman pian ja kerron miten voisin sinua auttaa.

Kun personal trainerit tulivat Suomeen, niitä ei otettu vakavasti ja palvelut miellettiin ”elitististisiksi”. Nyt ala on yleistynyt ja liikuntaan kannustavaa ja ruokavaliota korjaavaa henkilökohtaista valmennusta käytetään hyvin yleisesti Suomessakin. Joko olisimme valmiita henkilökohtaiseen mielen valmennukseen, coachaukseen? Pysyvä muutos tarvitsee aina myös ajattelun muutoksen, muuten helposti palaamme vanhoihin, tuttuihin ajattelumalleihin ja sitä kautta myös entisenlaiseen toimintaan. 

Sinä pystyt siihen!

Nyt ei energisoivaan mentaalivalmennukseen osallistuminen ole rahasta kiinni. Se on kiinni uskalluksesta, rohkeudesta, muutostarpeesta, vastuunotosta ja halusta voida hyvin ja olla onnellinen. Haluatko sinä? 

Sinä pystyt siihen – minäkin pystyin!

Facebook
LinkedIn
Instagram
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial