Anita

TERVEHDYS!

Intohimonani on oivalluttaa ihmisiä pois mielensä automaattiohjauksesta kohti oman elämänsä hallintaa. Itsensä tunteminen. omien voimavarojen käyttöönotto, sekä tietoisuus – ja ajattelutaidot ovat vahvasti mukana valmennuksissani. Jokainen joka uskaltaa rakastaa itseään sellaisena kuin on – voi tuoda parhaansa esiin niin työelämässä kuin vapaallakin. Elämänmatkani varrella kokemani ja oppimani on toimii vankkana perustana auttaessani muita.

Ja vihdoinkin voin tunnustaa itsellenikin, että saan toimia kiitollisena universaalin energian välittäjänä.

Mietit ehkä, voiko energian välittäjäksi julistautunut olla vakavasti otettava valmentaja?  Minäkin uskoin ennen, että se ei ole mahdollista, vaan ”hörhöjutut” kuuluvat ”hörhö” kategoriaan.  Meillä kaikilla on kyky välittää energiaa ja parantaa. Jotkut ovat lahjakkaita taiteilijoita tai laulajia ja minulla on kyky toimia energiakanavana. Nyt kun olen sen itselleni myöntänyt, niin uskon sen olevan selkeää myös muille ja täysin luonnollista!

Uskaltautuminen omalle polulle on antanut uusia näkökulmia ja avannut eteeni huikean mahdollisuuksien kentän kohti iloa sekä valoa. Suurin oivallukseni on ollut se, että vain minä itse voin ja saan luoda oman todellisuuteni. Vain minä voin vaikuttaa siihen, miten suhtaudun asioihin ja miten annan niiden vaikuttaa minuun.

Kokemukset sekä oivallukset NLP:n parissa mielen ja kehon yhteydestä, ajatusten ja tunteiden voimasta yhdistettynä mielikuviin ovat olleet muutokseni kantava voima.

Lähellä sydäntäni on toimia  kanssakulkijana ja mielesi mahdollisuuksien avaajana astuessasi omalle  polullesi. Jokainen on oman elämänsä paras asiantuntija ja joskus saatamme tarvita pientä tuuppimista ja ohjaamista valitsemaamme suuntaan.

Ei oppi ojaan kaada

Muistatko perhonen toukkana oloa, kotilovaihetta, ahdasta koloa.
Muistat tai et, mitäpäs siitä, nyt sait siivet, siis käyttele niitä.

Elämästä viisastumisen lisäksi olen NLP Trainer, NLP Coach ja takana on nelivuotinen Suomen NLP – yhdistyksen hallituksen jäsenyys.Uutena taitona Kiireenkesytys® – opas ja 2018 LCF Life Coach®. Keväällä 2018 suoritin kliinisen hypnoterapian (ICH) perusteet. Matkaani olen rikastuttanut myös mindfulness tietoisuudella ja positiivisen psykologian näkemyksillä. Nämä yhdistettynä mentaalivalmennukseen ja vahvaan kykyyni toimia universaalin energian välittäjänä antavat parhaat edellytykset auttaa myös Sinua.

Yrittäjän ammattitutkinto 2014, Tuotekehitystyön EAT 2017, Johtamisen EAT 2019.

Lue lisää polkuni vaiheista

”Ole se muutos, jonka haluat maailmassa nähdä” Mahatma Gandhi

– ROHKEASTI ONNELLISEKSI –

Facebook
LinkedIn
Instagram
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial